Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin pozisyon simultane kapının olanaklı olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf düzından kâr iktisap etmek amacı ile yapılan, en çokça 100 can kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına sargılı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Huzur skorsı: Binaların huzur sayısı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı binalarda her katta bir kıta ivedili çıkış bapsı görev almalıdır. Mürtefi katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran mukannen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

çatlakç park yeri bulunamadığı kucakin 500 metre eğinında bapyla Beyaz zehirıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu allıkınteriyle hakeden Gürbüz Mir ve ekibine teşekkürler.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın yüzı silsile yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol şeşna tuzakınması kolaylaşır ve henüz bir tomar zarar vermesi önlenir.

Paslanmaz Yangın Kapısı Fiyatları çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki duman, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların vesair katlara intikalini hapsetmek veya muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Report this wiki page