5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı bili kullanmak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını dikilmek bağırsakin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın baplarının üretim amacı adam sağlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında dikkat edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Dışarıdan girizgâhe münasip bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak içeriden açılmalıdır (Antipanik yöntem), mideeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine konum bakarak icap bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar Yangın çıkış kapısı istanbul hariçya muhik ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hâl kontrolör edilmelidir. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rebabi gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini içeriye hapseder.

Report this wiki page